Üdvözöljük

A vendégház

A Puttonyos Vendégház a Szekszárdi Történelmi Borvidék lankáin helyezkedik el, csodálatos kilátással a Sárközre és Szekszárd városára.
Csendes nyugodt környezetben, mégis könnyen elérhető távolságra a városközponttól, üzletektől és az M6-os autópályától.
Karnyújtásnyira Szekszárd és környéke főbb látnivalóitól, valamint a kisebb és nagyobb pincészetektől, borászatoktól.
Vendégeinket a több éves szakmai tapasztalat mellett, igazi odafigyeléssel és szeretettel fogadjuk.

Az apartmanok:

A három különálló (de akár egybe is nyitható) kisebb, nagyobb apartmanjainkban már l főtől akár 17 főig tudunk szállást biztosítani, ezen felül még pótágyak is igénybe vehetők.
Szekszárdi szálláshelyünk apartmanjai teljesen felszereltek, továbbá konyhával, fürdőszobával, saját terasszal rendelkeznek, önellátásra, hosszabb idejű tartózkodásra is alkalmasak.
Míg a kisebb apartmanok meghitt hangulatot árasztanak, a nagyobb apartman tágas nappalijával és étkezőjével kiválóan alkalmas közösségi teret nyújt az együttléthez családoknak, baráti társaságoknak, kisebb céges csapatoknak. A hatalmas udvar, a gyönyörű kilátással rendelkező teraszok, kiváló helyszint szolgáltatnak kerti grillpartik megrendezéséhez, bográcsozáshoz, emellett pihenésre, és a gyermekek szórakoztatására is alkalmasak.
A házhoz tartozik egy 180 éves, múltat idéző borospince, pinceszobával, melyet igény esetén a vendégek rendelkezésére bocsájtunk.

Kikapcsolódás, pihenés, szórakozás:

Szálláshelyünk egy csodálatos környezetben, sétákra és kisebb, nagyobb túrákra alkalmas helyen fekszik. A közelmúltban megnyílt Szekszárdi Családbarát Élményfürdő remek kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak
A szomszédos üdülőfaluban Szálkán, festői környezetben lehetőség nyílik horgászatra, lovaglásra, valamint élővízi strandolásra.
A természet szerelmeseit a Gemenci Erdő várja, ahol kisvasutazásra is lehetőség van.
A néprajzi kincseket felfedezni vágyókat a Sárköz főváros címet viselő Decs várja.
Hangulatos kis városunk Szekszárd is sok szép látnivalót tartogat az ideérkezők számára, emellett számos remek étterem, kávézó, és üzlet is található.
Szabadidős programok tervezéséhez, szervezéséhez szívesen segítséget nyújtunk.

Borturizmus, borászatok, borkóstoló

Borkedvelő vendégeink egy rövid sétával felkereshetik a környék borászatait, vagy akár egy hosszabb túra keretében a Szekszárdi Borút pincészeteit.
Bortúra leszervezésében is szívesen állunk rendelkezésükre, szekszárdi szállással a vendégház apartmanjaiban, kisbuszos személyszállítással meglátogathatják az Önök által választott pincéket.
Tájékoztatásul csokorba szedtük a Szekszárdi Borvidék Pincészeteit.

Szeretettel várjuk visszatérő - és új vendégeinket a Puttonyos Vendégházban!
Szállásfoglalás, túra- és rendezvényszervezéssel kapcsolatos információkért hívja a 06209516427 vagy 06307149516.telefonszámot vagy a tervezett útvonallal, programmal, stb kapcsolatos elképzeléseit jelezze a puttonyosvendeghaz@gmail.com e-mail címre küldött levelében.

Puttonyos Vendégház Szekszárd